~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..."Σκέφτομαι πως αυτά τα τρία συστατικά πρέπει νά 'χει η ζωή: το μεγάλο, το ωραίο και το συγκλονιστικό.Το μεγάλο είναι να βρίσκεσαι μέσα στην πάλη για μια καλύτερη ζωή. Όποιος δεν το κάνει αυτό, σέρνεται πίσω απ' τη ζωή. Το ωραίο είναι κάθε τι που στολίζει τη ζωή. Η μουσική, τα λουλούδια, η ποίηση. Το συγκλονιστικό είναι η αγάπη............. Νίκος Μπελογιάννης [1915-1952]

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Συγκινητικό: Τι έκανε όταν είδε έναν άστεγο να διαβάζει ξανά και ξανά το ίδιο βιβλίο...


      Ανθρώπινα....                     


Ένας καλός Σαμαρείτης έκανε σε άστεγο ένα δώρο, που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του. Διαβάστε μια ιστορία, που τιμά την ανθρώπινη φύση
Ένας άνδρας που επισκεπτόταν συχνά το Λας Βέγκας για δουλειές αποφάσισε να χαρίσει σε έναν άστεγο, τον Πολ, ένα Kindle, δηλαδή μια ταμπλέτα που περιείχε περισσότερα από 300 ψηφιακά βιβλία, καθώς τον είχε δει να διαβάζει ξανά και ξανά το ίδιο βιβλίο.
Έτσι στο τελευταίο του ταξίδι στην αμερικάνικη μεγαλούπολη ο επιχειρηματίας αποφάσισε να πιάσει κουβέντα με τον Πολ και να τον ρωτήσει γιατί διάβαζε συνέχεια το ίδιο βιβλίο προσπαθώντας να καταλάβει γιατί είχε τόση σημασία για αυτόν, μόνο για να ανακαλύψει πως αυτό ήταν το μόνο βιβλίο που είχε στην ιδιοκτησία του!
Λόγω της αγάπης του για το διάβασμα το διάβαζε ξανά και ξανά. Μετά από την κουβέντα τους ο επιχειρηματίας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, αποφάσισε να του χαρίσει το ταμπλετ με περισσότερα από 300 ψηφιακά βιβλία για να τον συντροφεύουν.
"Χάρηκα πολύ όταν είδα πόσο του άρεσε αυτό που του έδωσα, είναι ωραίο να βλέπεις κάποιον να εκτιμά περισσότερο κάτι που εγώ θεωρούσα δεδομένο", δήλωσε μετά την καλή του πράξη.


__________________
(Πηγή: DailyMail)
από το: http://neakeratsiniou.blogspot.com/2015/02/blog-post_44.html#ixzz3QcBuilr1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου